(123) 456-7890 email@domain.com

Često postavljana pitanja (FAQ)

Kakvu odjeću i obuću moram imati na satu?

Cipele su vjerojatno jedan od najvažnijih dijelova vašeg plesnog ormara . Preporučamo odgovarajuće plesne cipele sa potplatima od brušene kože. No ako ne posjedujete par plesnih cipela, ne brinite , možete plesati u cipelama sa glatkim potplatom u kojima se osjećate ugodno. Bitno je da cipela ostaje uz stopalo kada ga podižete od poda. Ne preporučamo dolazak u cipelama sa gumenim potplatima ili obuću koja se odvaja od stopala kad ga savijate 8 sandale otvorene pete ili natikače) Većina tečajaca dolaze na sat odjeveni ležerno. Važno je da je odjeća udobna i prozračna. Preporučljivo je nositi i mali ručnik, zamjensku majicu ukoliko se znojite, kao i dezodorans.. ?

Trebam li imati partnera ?

Dolazak s partnerom nije obavezan . Mnogi studenti dolaze na tečaj sami ili sa prijateljima. U svakom slučaju na satu ćete plesati sa svojim kolegama/icama iz grupe. Partneri će se rotirati tokom sata , tako da svatko može zaplesati sa svakime . Ako postoji neravnoteža u broju cura i dečki na satu svakako se trudimo popuniti grupu sa naprednijim plesačima koji dolaze na isplesavanje.

Ja dolazim na tečaj s partnerom , mogu plesati samo s njim / njom ?

Društveni aspekt plesa je vrlo bitan kao i izmjene partnera ali  rotacije nisu obavezne . Svatko od nas učenjem razvija svoj vlastiti stil iako su pravila vođenja standardizirana. Ples sa različitim partnerima će biti  pravi test je li vaše vođenje / praćenje ispravno. Vama dajemo na izbor ako želite plesati samo sa svojim partnerom, no svakako je naša preporuka raditi rotacije tokom sata.

Koja je prosječna dob tečajaca?

Naši tečajci su odrasli i ne postoji dobna granica . Raspon dobi se kreće od 18 pa do 60 +.

Kako se prijaviti na tečaj?

Molimo ispunite naš formular za prijavu ili nam se obratite na info@salsa.hr ili nazovite 0981856125

Imate li u vašoj ponudi i poklon bonove ?

Naravno da imamo! Poklon bonovi se mogu kupiti za naše grupne tečajeve isto kao i za individualne sate. Molimo vas da nam pošaljete e-mail s detaljima za poklon bon kojeg biste željeli kupiti, ime i prezime osobe kojoj poklanjate bon kao te tekst koji želite na kuponu.

Za vas ćemo dizajnirati i isprintati poklon bon u prigodnoj kuverti.

Možete li organizirati poseban event za našu tvrtku?

Mi volimo korporativna događanja te ćemo rado pripremiti za vas custom made ponudu prema vašim željama.  Osim plesnih nastupa parova i plesne grupe, vrhunac programa predstavlja plesna animacija uz Cubismo ili DJa u kojoj publika radi pravi plesni „battle“ protiv benda.

Nudite privatne satove ?

Da, molimo Vas da nam na e-mail pošaljete upit a mi ćemo biti sretni organizirati privatni sat za vas pod stručnim vodstvom naših certificiranih instruktora. Ovaj oblik poduke svakako je najkvalitetniji o osigurava brzi i kvalitetni napredak.