Naša vizija


Plesni centar SALSA osnovali smo sa željom da kao prva generacija hrvatskih plesača salse podijelimo s drugima svoja iskustva, znanja i ljubav prema tim zaraznim ritmovima. Danas, nakon 12 godina rada i otvaranja prve salsa plesne škole u Hrvatskoj, možemo reći da smo odškolovali generacije i generacije hrvatskih salserosa.

Prepoznatljiv stil, iskustvo, stručnost te ugodna atmosfera na tečajevima je ono što nas izdvaja u sam vrh plesnih škola u Zagrebu.

Misija


Naš osnovni cilj je i podizanje plesne kulture i popularizacija ovog rekreacijskog oblika sportske aktivnosti među svim dobnim skupinama a prije svega među mladim ljudima.

Zaplešimozajedno.


Prijavi se na tečaj

Naš Team


Tim instruktora koji vodi školu u potpunosti se posvetio plesu i neprekidno ulaže u svoju edukaciju kroz sudjelovanja na domaćim i međunarodnim festivalima i radionicama a s veseljem će vam prenijeti sva svoja znanja i „zaraziti“ vas karipskom kulturom kroz tečajeve salse, bachate, merenguea ,cha cha-e…
Naši instruktori licencirani su i akreditirani su od strane međunarodne plesne organizacije UKA „United Kingdom Alliance of Professional Dance Teachers“ a bitno je spomenuti i da je jedna od naših instruktorica prevela i prilagodila jedno od najutjecajnijih djela stručne literature „Standardni plesovi“ autora Alex Moore-a na hrvatski jezik.