(123) 456-7890 email@domain.com

Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It’s the rhythm of your life.

Jaques D’Amboise

Naša vizija


Plesni centar SALSA osnovali smo sa željom da kao prva generacija hrvatskih plesača salse podijelimo s drugima svoja iskustva, znanja i ljubav prema tim zaraznim ritmovima. Od otvaranja prve salsa plesne škole u Hrvatskoj davne 2001. godine, možemo reći da smo odškolovali mnoge generacije hrvatskih salserosa.

Prepoznatljiv stil, iskustvo, stručnost te ugodna atmosfera na tečajevima je ono što nas izdvaja u sam vrh plesnih škola u Zagrebu.

Misija


 

Naš osnovni cilj je i podizanje plesne kulture i popularizacija ovog rekreacijskog oblika sportske aktivnosti među svim dobnim skupinama a prije svega među mladim ljudima.

 

Zaplešimo zajedno

 


Prijavi se i ostvari brojne pogodnosti…

 

 

Naš Team


Tim instruktora koji vodi školu u potpunosti se posvetio plesu i neprekidno ulaže u svoju edukaciju kroz sudjelovanja na domaćim i međunarodnim festivalima i radionicama a s veseljem će vam prenijeti sva svoja znanja i „zaraziti“ vas karipskom kulturom kroz tečajeve salse, bachate, merenguea ,cha cha-e…
Naši instruktori licencirani su i akreditirani su od strane međunarodne plesne organizacije UKA „United Kingdom Alliance of Professional Dance Teachers“ a bitno je spomenuti i da je jedna od naših instruktorica prevela i prilagodila jedno od najutjecajnijih djela stručne literature „Standardni plesovi“ autora Alex Moore-a na hrvatski jezik.

VIRTUALNA ŠETNJA KROZ CENTAR