(123) 456-7890 email@domain.com

POČETNI TEČAJ SALSE U ZAGREBU – UPISI U TIJEKU!

POČETNI TEČAJ SALSE U ZAGREBU – UPISI U TIJEKU!

Zaplešite, zabavite se i unesite Salsa ritam u svoj život!

Dođite na uvodni besplatni sat sa društvom, bez obaveze i pogledajte kako izgleda tečaj.

Tečaj će se održava u večernjim terminima u tjednu ili vikendom.

Osnovni tečaj traje 3 mj. ali polaznici ostaju i duže sa nama.

Za početak ne treba nikakva posebna obuća i možete doći bez partnera – partnerice.

Veselimo se vašem dolasku i vašim prvim plesnim koracima.

Zdravlje plesača nam je na prvom mjestu! Tako da.. bez brige..pridržavamo se svih preporuka i epidemioloških mjera za vašu i našu sigurnost ?

Prijave obavezne na info@salsa.hr ili 0981856125

Vaš PC Salsa tim

PRIVATNI SATI

Nemate vremena ići na tečaj ili vam ne odgovaraju termini? Želite napredovati vlastitim tempom? Rado biste osvježili stečeno znanje?

Želite doraditi i usavršiti svoj stil?

Naučite ili usavršite salsu, merengue, pachangu, bolero, cumbiu i boogaloo na privatnim satima individualno ili u paru. Predbilježite se već danas i dogovorite se s našim instruktorima za datum i vrijeme koje vam najbolje odgovara.

Predbilježbe na:

mob 098 1856 125 Hrvoje

INTENZIVNI JEDNODNEVNI SALSA TEČAJ!

Organiziraju se za manje grupe početnika ili za plesače koji žele intenzivno učiti ili nadopuniti svoja plesna znanja.

Ovi tečajevi se rade po principu workshopa i karakteriziraju ih novi sadržaji i elementi koji se ne rade na redovnim tečajevima plesa, poput (tips and tricks, lifts and aerials i sl.).

Tečajeve možemo organizirati u našoj dvorani ili u vašem prostoru. Ovaj program pogodan je i za tvrtke kao team building aktivnost.

Za ove tečajeve potrebna je predbilježba!

098 1856 125 Hrvoje

mail: info@salsa.hr

 

PLESNE RADIONICE SA STRANIM INSTRUKTORIMA-WORKSHOPS

U sklopu plesne škole organiziraju se i gostovanja stranih instruktora gdje možete naučiti svoje prve plesne korake ili nadopuniti već stečena znanja i to uz renomirane svjetske instruktore.

Sve informacije u vezi tečaja na telefone:

098 1856 125 Hrvoje

mail: info@salsa.hr

Vaši instruktori Vama na usluzi !

ISPLESAVANJE – NOVO!

Ovaj termin namijenjen je plesačima koji imaju plesno znanje i žele isplesavati na muziku uz nadzor i ispravljenje instruktora neposredno na satu.”

Kroz cijeli sat parovi plešu dok instruktori jedan na jedan ispravljaju ili pokazuju pojedine figure. Na ovom satu imate priliku pitati ili isprobati sve figure i cake koje niste stigli ili se niste usudili pitati na redovnim satima.

Ovaj tečaj formira se kao zasebna grupa uz predbilježbe na redovnim tečajevima a mogu se predbilježiti svi plesači koji su završili salsero stupanj i više.

ŠKOLA PLESA U VAŠOJ TVRTCI

Potreba za kretanjem i fizičkom aktivnošću u rekreativnim oblicima danas postaje sve važniji segment poslovanja jer poboljšava radnu sposobnost i pomaže u socijalizaciji zaposlenika.

Nudimo vam mogućnost da za vaše zaposlenike organiziramo plesni tečaj ili rekreativne plesne oblike stretching-a, koji su prilagođeni strukturi polaznika.

Informacije i upiti na: info@salsa.hr